Nina J. Hedkrok "Rakastetaan toisiamme ja pidetään toisistamme huolta !"

Vaalilupaus on lupaus

  • "Rakastetaan toisiamme ja pidetään toisistamme huolta"  Kuva: Veli-Pekka Väisänen, Make Up&Hair: Piritta Hirvanen
    "Rakastetaan toisiamme ja pidetään toisistamme huolta" Kuva: Veli-Pekka Väisänen, Make Up&Hair: Piritta Hirvanen
  • Kansanedustajaehdokas Nina J. Hedkrok, Helsinki, Liike Nyt. Kuva: Veli-Pekka Väisänen, Make Up&Hair: Piritta Hirvanen
    Kansanedustajaehdokas Nina J. Hedkrok, Helsinki, Liike Nyt. Kuva: Veli-Pekka Väisänen, Make Up&Hair: Piritta Hirvanen
  • Vaalilupaus on lupaus

Vaalien alla monet järjestöt ottavat yhteyttä ja pyytävät allekirjoittamaan omia vaaliteesejään. Olenkin lupautunut kansanedustajaehdokkaana tukea mm. "Olen ääni lapselle " - kampanjaa ja antanut "Sisäilmalupauksen". Lisäksi on monia muitakin hyviä hankkeita joita olen allekirjoittanut kuten olen "Terveysehdokas". 

Olen tehnyt useita vaalikoneita mm. YLE, MTV, IS, HS, IL, Omaishoitajaliiton, Luovien alojen, Nuorten ja Ilmasto/ympäristö vaalikoneet. 

Löydyn Facebookista @NinaEduskuntaan linkistä : https://www.facebook.com/NinaEduskuntaan/

Kannatan myös kaupunkipyöräilyn ja pyöräily- ja kävelyteiden lisäämistä ympäristösaasteiden vähentämiseksi ja julkisen liikenteen lisäämistä yksityisautoilun vähentämiseksi.

Vuonna 2004 allekirjoitin "Malmin lentoaseman puolesta" enkä ole mielipidettäni asiasta muuttanut. Malmin lentoaseman maaperä on saastunutta ja pudistustyöhön tarvittavat varat voidaan kyllä käyttää järkevimpiin kohteisiin ja Helsingin asuntotuotantoa voidaan tehdä muuallakin kuin Malmin nykyiselle kentälle, sillä joutomaata Helsingissä kyllä riittää. Suomen ympäristökeskuksen tutkimusten mukaan Malmin lentokentän maaperässä on paikoitellen kohonneita metallipitoisuuksia, öljypitoisuuksia ja polyaromaattisia hiilivetyjä eli PAH-yhdisteitä. 

Monet yhdistykset pyytävät allekirjoitusta ja siten ehdollistamaan ehdokasta tukemaan hankkeitaan jollain tietyllä sumalla, vaikkapa sadoilla miljoonilla. Rehellisenä kansalaisena en voi allekirjoittaa jotain sellaista mitä en kenties pystyisikään eduskunnassa pitämään. Mahdotonta sanoa löytyykö valtion budjetista jollekin tietylle hankkeelle sadat miljoonat ensin asiaan perehtymättä saati tutkimatta käyttämällä avuksi asiantuntijalausuntoja. Pitää myös miettiä mistä rahat saadaan ja mistä muusta rahat olisivat silloin pois. En voi luvata kansalaisille jotain sellaista mikä ei ehkä toteutuisikaan.

Mikäli allekirjoittaisin vaaliteeseissä lupaavani satoja miljoonia sinne tai tänne niin valehtelisin, mutta jos lupaan tukea jotain hanketta, niin silloin puhun totta.  En halua valehdella, vaan olla rehellinen. Minulle on todella tärkeää pitää ne lupaukset mitä olen luvannut. En siis lupaa sellaista mistä en ole täysin varma että saadaanko hanke oikeasti toteutumaan. Toki lupaan yrittää tehdä kaikkeni sen asian eteen minkä puolesta olen asiaa luvannut ajaa. Kansanedustajan työ on pitkälti asioihin perehtymistä, neuvottelutaitoa ja yhteistyötä monien muiden kanssa. Parempi on edes laiha sopu kuin lihava riita. Tarvittaessa pitää osata olla tiukka ja päättäväinen, mutta myös lempeä ja diblomaattinen. Omat vahvuuteni ovat juuri nuo edellä maininut asiat.  

Suomessa on monia hyviä ja tärkeitä hankkeita joihin valtion budjetista pitäisi löytyä kunnille tukirahaa. Valtio budjetista kunnille on annettava enemmän tukirahaa. Valtion tulisi myös valvoa kuntia siten, että valtiolta kunnille suunnattu tukirahat menisivät siihen kohteeseen minne ne on myönnetty.

 Kiitos kun luit tekstini,

Kansanedustajaehdokas 280 Nina J. Hedkrok, Liike Nyt, Helsinki

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat